Блог
AK-48
120 грн.
за одну семку
ТГК
21%
Auto Blue Cheese
Auto Blue Cheese Тип сорта:
80% индика

Генетика:
Афганистан / Та...

Высота:
110 - 160 см

Урожайность:
300 - 600 г/м2
340 грн.
за одну семку
ТГК
27%
Auto Bruce Banner
Auto Bruce Banner Тип сорта:
75% Sativa, 20%...

Генетика:
Colombia / Jama...

Высота:
120 - 160 cм

Урожайность:
19 стаканов
350 грн.
за одну семку
Auto Daiquiri Lime
250 грн.
за одну семку
Auto Diesel
120 грн.
за одну семку
Auto Durban Poison
120 грн.
за одну семку
Auto Fractal
330 грн.
за одну семку
Auto G-13
120 грн.
за одну семку
ТГК
25%
Auto Gorilla #5
Auto Gorilla #5 Тип сорта:
80% индика

Генетика:
Мексика / Таила...

Высота:
1,20 - 1,50 м

Урожайность:
600-800 г/м2
350 грн.
за одну семку
ТГК
25%
Auto Green Crack fem
Auto Green Crack fem Тип сорта:
80% Sativa

Генетика:
Колумбия / Мекс...

Высота:
120 - 160 cm

Урожайность:
500-700 г/м2
320 грн.
за одну семку
Auto Haze
120 грн.
за одну семку
Auto Lemon Zkittlez
320 грн.
за одну семку
Auto Magnum
Auto Magnum Тип сорта:
50% индика

Генетика:
OG Kush + X-strain

Высота:
1,00 - 1,30 м

Урожайность:
350 - 600 г/м2
120 грн.
за одну семку
Auto Malawi
120 грн.
за одну семку
ТГК
24%
Auto Northern Lights
Auto Northern Lights Тип сорта:
Indica / Sativa

Генетика:
Афганистан / Та...

Высота:
130 – 170 см

Урожайность:
600 - 800 г/м2
350 грн.
за одну семку

Хвоя